W Poniedziałek, w samo południe zobaczyłem coś dziwnego. To zmieniło moje życie. Gdyż to był kosmita, który przedstawił się jako Barack Obama i głosił herezje na temat niebieskookich
W Poniedziałek, w samo południe zobaczyłem coś dziwnego. To zmieniło moje życie. Gdyż to był kosmita, który przedstawił się jako Barack Obama i głosił herezje na temat niebieskookich. W dodatku na jego przemówieniu pojawił się
Wysłany: 2010-07-21, 19:25
W Poniedziałek, w samo południe zobaczyłem coś dziwnego. To zmieniło moje życie. Gdyż to był kosmita, który przedstawił się jako Barack Obama i głosił herezje na temat niebieskookich. W dodatku na jego przemówieniu pojawił się nagi Justin Biebier
W Poniedziałek, w samo południe zobaczyłem coś dziwnego. To zmieniło moje życie. Gdyż to był kosmita, który przedstawił się jako Barack Obama i głosił herezje na temat niebieskookich. W dodatku na jego przemówieniu pojawił się nagi Justin Biebier, który tańczył macarenę z
W Poniedziałek, w samo południe zobaczyłem coś dziwnego. To zmieniło moje życie. Gdyż to był kosmita, który przedstawił się jako Barack Obama i głosił herezje na temat niebieskookich. W dodatku na jego przemówieniu pojawił się nagi Justin Biebier, który tańczył macarenę z Lady Gagą, śpiewającą głosem
W Poniedziałek, w samo południe zobaczyłem coś dziwnego. To zmieniło moje życie. Gdyż to był kosmita, który przedstawił się jako Barack Obama i głosił herezje na temat niebieskookich. W dodatku na jego przemówieniu pojawił się nagi Justin Biebier, który tańczył macarenę z Lady Gagą, śpiewającą głosem Nergala. W tym momencie
W Poniedziałek, w samo południe zobaczyłem coś dziwnego. To zmieniło moje życie. Gdyż to był kosmita, który przedstawił się jako Barack Obama i głosił herezje na temat niebieskookich. W dodatku na jego przemówieniu pojawił się nagi Justin Biebier, który tańczył macarenę z Lady Gagą, śpiewającą głosem Nergala. W tym momencie nastała dziwna cisza, bo
W Poniedziałek, w samo południe zobaczyłem coś dziwnego. To zmieniło moje życie. Gdyż to był kosmita, który przedstawił się jako Barack Obama i głosił herezje na temat niebieskookich. W dodatku na jego przemówieniu pojawił się nagi Justin Biebier, który tańczył macarenę z Lady Gagą, śpiewającą głosem Nergala. W tym momencie nastała dziwna cisza, bo ujrzeli trąbę powietrzna. Wszyscy...